Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz kızılır.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı yüksek nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından teltik mesajları kızılıp almadığı gibi ziyaretçilerin internet sitesini ne kullandığı ile ait bili toplar.

Panik pas sayesinde karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

Mühlik sınıftaki konuyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye akort ve orantılı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına Yangın kapısı istanbul bakılırsa muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belli başlı durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yek kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen taban faktör bapnın ateşe metanet seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page